Starší žáci
22.09.2022

První body pro starší žáky

Štěpán Trunda
Také starší žáky čekaly tento víkend první ligové zápasy v nové sezóně. Na domácím turnaji na hale v Tuřanech jsme se postavili proti soupeři z Hodonína a Znojma.


V prvním zápase se nám trochu opakoval výkon z minulého týdne z Troopers cupu, kdy jsme zaspali 1. třetinu a nechali soupeře hrát na míčku. Po rychlé týmové poradě a zhodnocení, co nám dělá největší problém, jsme do 2. třetiny nastoupili s mnohem větší bojovností než doposud. Od první chvíle jsme na soupeře vytvořili tlak, který způsobil chyby v náš prospěch. Ve zbytku zápasu jsme si nenechali nic líbit, a i přes naši převahu ve 3. třetině jsme soupeři podlehli 3:6.

Na druhý zápas tohoto sobotního dne jsme se dobře připravili analýzou nedostatků z prvního zápasu. Znojmo proti nám nastoupilo jako dopředu známý vítěz, ale nás to nijak nevyděsilo. Po bojovné první třetině jsme prohrávali 0:2, nicméně jsme se nevzdali a do druhé třetiny jsme nastoupili ještě odhodlanější s výsledkem něco udělat. S neskutečným nasazením a důrazem se nám podařilo snížit skóre na jednu branku (1:2) a uvědomit si, že zápas ještě není prohraný. V poslední třetině tohoto dne jsme předvedli náš doposud nejlepší výkon a po dechberoucím výkonu jsme dokázali minutu a půl před koncem převzít vedení za stavu 3:2 a tento výsledek udržet až do konce.

Kluci předvedli neskutečné výkony s ohromným tempem, který se budeme snažit dostat do všech nadcházejících zápasů.

Statistiky zápasu Gepardi Brno Blue - Florbal Hodonín

Statistiky zápasu TJ Znojmo Laufen CZ - Gepardi Brno Blue

Fotogalerie

Tabulky

Muži

2023-2024 | Jihomoravská liga

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

2

Junioři

2023-2024 | 2.liga juniorů

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

6

Dorost

2023-2024 | 2.liga dorostenců

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

9

Aktuálně na webu