Mladší žáci
26.09.2022

Stoprocentní mladší žáci na úvod soutěže

Redakce
Mladší žáky tento víkend čekal vstup do svých soutěží. Jako první se do boje pustili v soboru kluci z týmu blue. Z výjezdu do Dubňan si odvezli všech 9 bodů.

Bulldogs Brno Orange - FBC Gepardi Brno Blue 1:5

V prvním zápase sezóny bylo od úvodu zápasu vidět natěšenína hru, ale také nervozita, nedařilo se nám do hry dostat herní prvky, které bychom si představovali. V poločase byl skóre na nejtěsnějším rozdílu a to 2:1. Kluci dostali jasné pokyny, co do druhé poloviny zlepšit, což se jim v průběhu další hry dařilo na jedničku. Hra začala mít pěkný kombinační charakter. Hráči Gepardů několikrát nechali vyniknout brankaře soupeře, přesto přidali ještě 3 branky a výsledek se zastavil na konečných 5:1.

FBC Gepardi Brno Blue - F.A.T.R. Dubňany 13:0

V druhém utkání jsme se představili proti domácím Škorpionům. Soupeř to byl z kategorie těch lehčích a rozdíl byl patrný hned od úvodu. Stav utkání na ukazateli skóre se již po prvním poločase zastavil na stavu 8:0. O přestávce zněly pokyny od trenérů jasně: pojďme hrát kombinační hru bez prvků sólování. V druhé části hry pak byl k vidění ze strany Gepardů ukázkový florbal, který dělal radost nejen trenérům, ale i hráčům. Skóre jsme navýšili na konečných 13:0. V zápase se skvělým výkonem blýskl Jáchym v útoku a Davča v bráně, který si připsal první nulu v sezóně.

Florbal Hodonín - FBC Gepardi Brno Blue 2:8

V posledním zápase v Dubňanech nás čekal asi nejvíce nepříjemný soupeř. Obavy se potvrdily. Soupeř hrál velmi tvrdou hru, šel našim hráčům doslova a do písmene do těla ,a kluky toto utkání bolelo. Jejich reakce byla ale velmi dobrá. Zrychlili hru, dávali míčky rychle od hokejky a využili natrénované a získané zkušenosti z minulého utkání. Naštěstí pro nás soupeř absolutně nestíhal tempo našich kluků, kteří během zápasu neproměnili spoustu šancí. Konečné skóre 8:2 je spíše milosrdné pro tým z Hodonína, který odváděl solidní práci v obraně, ale v útoku toho příliš nepředvedl.


Ohlasy
Lukáš Beránek (Gepardi): Jsem nesmírně rád, že kluci zvládli vstup do soutěže takovým způsobem. Na turnaji jsme potkali lehčí soupeře, kteří ovšem ukázali, že nás v určité fázi utkání uměli potrápit. Celkové skóre 26:3 vypadá skvěle, ale ihned po turnaji jsme kluky upozorňovali, že až nyní začíná soutěž, která je losována košově a nyní už nás budou čekat těžší zápasy.


Bulldogs Brno Orange - FBC Gepardi Brno Blue

FBC Gepardi Brno Blue - F.A.T.R. Dubňany

Florbal Hodonín - FBC Gepardi Brno Blue


Fotogalerie

Tabulky

Muži

2023-2024 | Jihomoravská liga

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

1

Junioři

2023-2024 | 2.liga juniorů

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

8

Dorost

2023-2024 | 2.liga dorostenců

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

10

Aktuálně na webu