Mladší žáci
25.04.2024

Mladší žáci: Oba týmy odehrály své zápasy v Brně

Redakce
Mladší žáci mají za sebou další zápasy. V sobotu si zahrál tým Blue v Brně na hale Kounicova a následně v neděli odehráli své zápasy kluci z Yellow na VUT. Jak se jim dařilo, se dočtete v tomto článku.

BLUE TÝM – SH Kounicova Brno

V sobotu dne 20.4 odehrál tým mladších žáku “blue” zápasy proti Hodonínu, Gullivers a Židenicím. V prvním zápase jsme tedy nastoupili proti týmu z Hodonína. Soupeř měl od začátku převahu, a nejen kvůli našim neproměněným šancím jsme podlehli 6:2. Druhý zápas proti Gullivers se nesl v podobném duchu, ale naneštěstí se nám nepovedlo ani jeden míček umístit do branky soupeře - prohra 8:0. Do třetího zápasu jsme vstoupili pravou nohou a povedlo se nám dát první gól, ale po něm kluci vypli a přestali hrát a Židenice nás porazili 6:2.

Michal Matýsek (FBC Gepardi Brno): Byl to dobrý turnaj, ale ve třetím zápase se klukům nepovedlo navázat na předchozí výkony, které byly výborné. Je to škoda, ale opět nám to odkrylo prostory ke zlepšování.


BLUE TÝM – VUT CESA Brno

V neděli na hale VUT si trojzápas odehrál tým “yellow” a utkal se s Gullivers, Bulldogs a Orlem Vyškov. Ranní zápas proti Gullivers byl ve velice slušném tempu a všichni dřeli na 100%. Bohužel jsme se nedokázali víckrát prosadit a prohráli jsme 9:5. V druhém zápase s Bulldogs kluci nestíhali po fyzické stránce. Rychlejší Buldočky si s námi nakonec poradily 8:2. Na poslední zápas jsme dostali dosud neporažený tým z Vyškova. Kluci bojovali celý zápas, ale ukázala se silná stránka Vyškova a i přes závěrečný tlak jsme prohráli 4:6.

Michal Matýsek (FBC Gepardi Brno): Jsem velice rád a těší mě, že všichni odmakali zápasy na 100%. Sice nevyšla výhra, ale florbal to byl velice pěkný. Zároveň je krásné pozorovat, jak každý z kluků roste a zlepšuje se.

Tabulky

Muži

2023-2024 | Jihomoravská liga

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

2

Junioři

2023-2024 | 2.liga juniorů

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

6

Dorost

2023-2024 | 2.liga dorostenců

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

9

Aktuálně na webu