Dorost
18.10.2024

Dorost: Gepardi berou tři body!

Redakce
Dorost má za sebou velmi napívavé dva zápasy, kde s Gullivers prohrávají o jednu branku 5:4 ale naopak s místním rivalem Bulldogs Brno vyhrávají Gepardi 6:3. Více podrobností se dozvíte v tomto článku.

FBC GEPARDI BRNO-GULLIVERS

Druhou říjnovou sobotou pokračuje 2. liga dorostenců. V prvním zápase se Gepardi utkali s velmi těžkým soupeřem a tím je tým Gullivers. Zápas odstartoval v 10:30 dopoledne. První třetina byla poněkud "ospalá", a proto skončila s výsledkem 1:0 pro tým Gullivers. Ovšem, tam byly i světlé stránky našeho týmu. Náš skvělý brankář Daniel Voda. Druhá třetina pokračovala v "ospalém" režimu. Budíčkem byly pro nás dvě inkasované branky, na které odpověděl Michal Mazáč a udržel naději Gepardů na vyrovnání zápasu. Třetí třetina už byla v režii Gepardů a maličký "kanonýr" Eleder dotahuje stav zápasu o jednu branku. Ovšem radost netrvala dlouho a Gullivers zase odskakují o dvě branky. Na to se nemohl dívat Tomáš Grafe, který si vzal míček na hypotéku a vrátil ho zpátky za brankáře Gullivers. Tento zápas byl opravdu jak na houpačce, protože Gullivers si opět berou vedení o dvě branky. Kapitán dorosteneckého A-Týmu Filip Matula se snažil ještě jednou brankou zdramatizovat zápas. Trenérský štáb Gepardů si na konci zápasu bere Time-out za účelem vyrovnání. Bohužel marně a Gepardi prohrávají 4:5.

FBC GEPARDI BRNO- BULLDOGS BRNO

Odpolední derby započalo v 12:30. První třetina byla opatrná. Hráči obou týmů čekali na chybu soupeře. V 10. minutě našel chybu v obraně Tomáš Grafe a dostává Gepardy do vedení. Gepardi byli na hřišti víc vidět a tlačili bulldogs. Ovšem malá chyba v obraně a Bulldogs vyrovnávají na 1:1. Druhá třetina byla zcela jasně na Gepardí straně. v 17. minutě zápasu se prosadil Šimon Eleder ránou k pravé tyči. 2:1.První branku v dorostenecké soutěži si připisuje Jáchym Ondráček ,který si navedl míček po pravém křídle a vypálil nad ramena brněnského brankáře.3:1.Minutu před koncem druhé třetiny zvyšuje vedení gepardího celku Vojtěch Lojek.4:1 Třetí třetina začala lépe pro Gepardy Simon Bartoš svojí dělovkou pod ruku navyšuje na 5:1. Bulldogs odpovídá na tuto brankua snaží se zápas zdramatizovat dvěma slepenými goly.5:3 Na závěr zápasu si Gepardi potvrzují výhru brankou na 6:3 o kterou se postaral Filip Matula.

Petr Šubrt (FBC Gepardi Brno): Hodnocení těchto dvou zápasů bych pojal pozitivně. Kluci se výborně "perou" s novým herním systémem. V zápase vidíme s trenéry prvky, kterým se věnujeme na trénincích a to je pro nás nejdůležitější. Kluci udělali obrovký posun co se týče florbalového myšlení a zakončení. Do dalších zápasů musíme vypilovat detaily ,abychom dosáhli našich určených cílů. Chtěl bych poděkovat rodičům a fanouškům za podporu.

Fotogalerie

Tabulky

Muži

2024-2025 | Regionální liga

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

1.

Muži B

2024-2025 | Jihomoravský přebor

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

11.

Junioři

2024-2025 | 2.liga juniorů

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

3.

Dorost

2024-2025 | 2.liga dorostenců

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

4.

Dorost

2024-2025 | 3.liga dorostenců

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

3.

Starší žáci

2024-2025 | Liga starších žáků

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

8.

Aktuálně na webu