Brno open game
20.07.2020

Gepardí stopa na Brno Open Game - přípravka

Ondřej Škil
Po dospělé kategorii přichází v prázdninovém hodnocení Brno Open Game čas na naše nejmladší, na přípravku. Jejich cestu Open Game popisuje trenér Ondřej Škil.


Naši nejmladší měli na úvod nejlehčího soupeře z celé skupiny, proti kterému se v klidu rozehráli.



Hned druhým zápasem jsme byli konfrontováni s jedním z kandidátů na celkové vítězství. Po urputném boji si zaslouženě odnesl těsné vítězství soupeř.
Zklamaní kluci se však obdivuhodně otřepali ze zklamání a dokonale se připravili na následujícího neznámého soupeře z Prahy. V dramatické bitvě, kdy se skóre přelévalo střídavě na jednu a druhou stranu, jsme vyhráli.
První den byl za námi a všichni hráči odvedli skvělou práci.


Druhý den hned po ránu na nás vletěly holky z Židenic, které jsme silně podcenili. Nedaly nám ani "čuchnout" a nadělily nám čtyřku s nulou. Mohlo nás těšit jedině to, že holky ten den měly fantastickou formu a hned dalším zápasem jako jediné v celém turnaji remizovaly s budoucím vítězem celého turnaje!

Po mírné bouři v kabině se naši zvedli k asi nejlepšímu zápasu turnaje. Hattrick Brno. Remíza s Hattrickem se počítá. Super match
.
V následujícím zápase jsme bohužel nezvládli koncovku poločasu a nástup do druhé půlky, kdy jsme inkasovali prakticky hned po vhazování, poté už si Gullivers zkušeně pohlídali zbytek zápasu.



Posledním soupeřem druhého dne byli nadšeně hrající a urputně bránící 'černí' Troopers, kteří nám vzdorovali statečně celý zápas. Nakonec jsme však vcelku zaslouženě vyhráli.
Po druhém dni již bylo prakticky jisté že postupujeme do play-off!

Poslední hrací den základní skupiny je tu. Náš cíl byl vyhrát minimálně jeden zápas, abychom v play-off nešli hned na Vítkovice, které od začátku hráli jinou ligu.Buldočky se však zřejmě inspirovaly holkami ze Židenic, a také nám nedaly šanci. Celý zápas jednoznačně dominovaly a zaslouženě zvítězily.



Další zápas byl rozhodující. Naši si jako zkušení profíci hned ze začátku vytvořili tlak, kterému soupeř nedokázal čelit. Vítězstvím jsme si zajistili postupové 7.místo - což byl vytyčený cíl tohoto dne.

Posledním soupeřem byli suverénní Vítkovice s ohromující bilancí plus/minus. V naší oslabené sestavě jsme se jim postavili s naordinovanou celoplošnou osobkou na vybrané klíčové hráče. Což se obzvláště v prvním poločase soupeři vůbec nelíbilo (Vojta by mohl mluvit kolik si vyslechl invektiv), po přestávce se ale projevila zkušenost a už nám nedali šanci. Prohráli jsme však ze ctí a dali čestný gól.

Poté jsme již čekali na výsledky závěrečných zápasů, které nám měly přisoudit čtvrtfinálového soupeře. Jsme spokojeni, jsou to Troopers!

A je to tu. Plechárna na Lesné.


Byla neděle, čtvrtý den turnaje a šli jsme na to! Kluci byli odhodlaní vyhrát a vlítli na nám známého soupeře, začátek hry se nám povedl a jednu dobu jsme vedli, byl to úžasný výkon! Pak se ale soupeř otřepal z úvodního šoku, vzpamatoval se a v bouřlivé atmosféře jsme prohráli, ale ten výkon, co kluci odvedli byl na jedničku.

Celý turnaj jsme odehráli v improvizované sestavě se třemi hráči, kteří neměli žádnou zápasovou zkušenost. Všem hráčům patří obrovský dík za odvedený výkon. 11 zápasů ve 3 dnech na velkém hřišti po 10 minutách byla obrovská nálož na fyzičku a psychiku. V neposlední řadě bych chtěl poděkovat rodičům, kteří nám vytvářeli bouřlivou atmosféru po celý turnaj. Děkujeme! Skvěle se také zapracoval i nový trenér Zdeněk, který měl na starosti obranu.


Ondra a Zdeněk.



Výsledky přípravky
FBŠ Hummel Hattrick Brno BlueGepardi DDM Helceletka Brno0:11
Gepardi DDM Helceletka BrnoTROOPERS Green2:3
Prague TigersGepardi DDM Helceletka Brno5:7
Gepardi DDM Helceletka BrnoK1 Florbal Židenice Girls0:4
FBŠ Hummel Hattrick Brno U9Gepardi DDM Helceletka Brno1:1
Gepardi DDM Helceletka BrnoSokol Brno I EMKOCase Gullivers2:5
TROOPERS BlackGepardi DDM Helceletka Brno2:4
Gepardi DDM Helceletka BrnoBulldogs Brno G1:6
Hornets BrnoGepardi DDM Helceletka Brno1:5
Gepardi DDM Helceletka Brno1. SC TEMPISH Vítkovice1:8


Tabulka skupiny BU9 - PA
1 1. SC TEMPISH Vítkovice1079:1028
2 TROOPERS Green1038:1825
3 FBŠ Hummel Hattrick Brno1055:2223
4 Sokol Brno I EMKOCase Gullivers1038:2318
5 Bulldogs Brno Girls1029:1816
6 K1 Florbal Židenice Girls1018:1416
7 Gepardi DDM Helceletka Brno1034:3513
8 Hornets Brno1027:389
9 Prague Tigers1029:559
10 TROOPERS Black1015:344
11 FBŠ Hummel Hattrick Brno Blue107:1020


PLAY-OFF
TROOPERS GreenGepardi DDM Helceletka Brno4:2

Tabulky

Muži

2023-2024 | Jihomoravská liga

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

2

Junioři

2023-2024 | 2.liga juniorů

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

6

Dorost

2023-2024 | 2.liga dorostenců

AKTUÁLNÍ UMÍSTĚNÍ

9

Aktuálně na webu